Головна Новини Суспільство події Гордон звернувся до білорусів на тлі масових протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон звернувся до білорусів на тлі масових протестів

Журналіст Дмитро Гордон після великого інтерв'ю з Олександром Лукашенко застеріг його від помилок Віктора Януковича, а самих білорусів - від помилок українського Майдану

16 серпня 2020, 13:40 comments4438
Поділіться публікацією:








Відомий український журналіст Дмитро Гордон заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен прислухатися до свого народу, який вийшов на масові протести у зв'язку з фальшивими результатами виборів , і покинути пост, перш ніж зробить непоправні помилки. Своє звернення Гордрн записав на своєму YouTube-каналі.

Гордон звернувся до білорусів на тлі масових протестів

Так, журналіст зазначив, що відчуває себе зобов'язаним звернутися до самих білорусам після великого інтерв'ю з їхнім лідером напередодні виборів.

"Багато хто переконаний, що Лукашенко заплатив мені за це інтерв'ю, інші — більш просунуті — стверджують, що я заплатив за нього Лукашенку. Впевнено заявляю, дане інтерв'ю не було проплаченим, замовленим і питання не були заздалегідь обговорені. Я 10 років мріяв про зустріч з Лукашенко для того, щоб задати йому цікаві для мене питання і це, нарешті, сталося ", — зазначив Гордон.

При цьому він підкреслив, що президент Білорусі, незважаючи на ряд звинувачень і критики щодо екс-президента України Віктора Януковича в період Майдану 2013-2014 роки, зараз здійснює схожі помилки.

"Я з жахом спостерігаю, як десятки молодих і красивих людей Білорусі відправлені до в'язниці тільки за те, що вийшли на мирний протест на захист своїх прав. Я подивився кадри з місця вбивства хлопця, про якого спочатку в ЗМІ розповідали, що у нього в руці взоорвалась граната. Ні. у нього в руках нічого не біло. Значить, білоруська влада почала повторювати жахливий сценарій Януковича", — зазначив Гордон і закликав Лукашенко піти зараз, щоб знизити хоча б репутаційні ризики своєї персони.

Також журналіст звернувся до білорусів, нагадавши їм про помилки самих українців, які досягли перемоги на Майдані, але пізніше були обмануті новою владою. .

"Революції влаштовують романтики, плодами революції користуються негідники", — застеріг Дмитро Гордон братів-білорусів відомою приказкою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко розповів Дмитру Гордону , як ставиться до екс-гаранту України Віктору Януковичу після його втечі на тлі Революції Переваги.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини