Головна Новини Суспільство події Генсек ООН дав невтішний прогноз для людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек ООН дав невтішний прогноз для людства

Якщо людство ніяк не реагуватиме на глобальне потепління, то до наступного століття може і не дожити

12 жовтня 2020, 11:36 comments1884
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніо Гуттереш в черговий раз заявив, що людству потрібно активніше боротися з глобальним потеплінням. Про це повідомляє новинний центр ООН.

Генсек ООН дав невтішний прогноз для людства

На думку чиновника, якщо керівники великих країн не почнуть вже зараз вживати заходів для подолання проблеми глобального потепління, то до наступного століття люди можуть і не дожити. Гуттереш нагадав, що з кожним роком температура повітря підвищується на півтора градуса за Цельсієм, що є критичним показником. І від цієї проблеми на застрахована жодна зі світових країн.

"Мільярди людей по всьому вже відчувають на собі наше бездіяльність. Ми дуже сильно залежимо від викопних паливних ресурсів, ходимо на місці, я б сказав. Тому підвищення температури щороку позначається не тільки на людях, а й на природі. Подивіться, скільки щороку лісових пожеж з одного боку, і засух, злив, що знищують людство, — з іншого ", — зазначив генсек.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в ООН опублікували звіт, чого людство боїться найбільше.

Варто відзначити, що 72 відсотки учасників опитування впевнені в тому, що в майбутньому доступ до послуг охорони здоров'я покращиться або залишиться таким же. Також вони хочуть забути, що таке бідність, безробіття і нерівність. А в перспективі непогано було б мати однаковий доступ до освіти і рівноправність жінок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини