Головна Новини Суспільство події Фотофакт: в Бразилії на жваву вулицю впав літак
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: в Бразилії на жваву вулицю впав літак

При падінні літак зачепив дроти, зруйнувався двигун і крило літака

29 липня 2020, 15:30 comments1009
Поділіться публікацією:

У Гуабіруба, Бразилія, легкий літак впав на вулицю, дивом не зачепивши автомобілі і пішоходів. Про це пише "Кореспондент".

Фотофакт: в Бразилії на жваву вулицю впав літак

Аварія сталася під час демонстраційного польоту, на якому наполіг покупець літака. Двигун на висоті 300 метрів зупинився і літак почав падати. Під час аварійної посадки він зачепив дроти.

Відзначається, що під час падіння літак перевернувся, одне з крил і двигун зруйнувалися, але кабіна майже не постраждала. Пілот і покупець літака залишилися живі і самостійно вибралися з-під уламків.

Раніше ми повідомляли, що у Швейцарії сталася авіакатастрофа. Легкомоторний літак, перебуваючи в Альпах на висоті більше 3000 метрів, зазнав аварії. Загинуло чотири людини. За інформацією місцевої поліції, катастрофа сталася в південному швейцарському кантоні Вале. Близько полудня їм подзвонив очевидець і повідомив про те, що бачить падаючий літак. Через час копам повідомили і місце аварії, звідки йшов дим. Рятувальники та правоохоронці прибули туди на вертольоті. На жаль, допомогу надавати не потрібно: двоє швейцарців і два австрійці вже були мертві. Пізніше з'ясувалося, що літак злетів у Берні і повинен був туди ж повернутися. Що стало причиною трагедії, поки невідомо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини