Головна Новини Суспільство події Екологічна катастрофа в Шрі-Ланці: на берег викинулися сто китів
commentss НОВИНИ Всі новини

Екологічна катастрофа в Шрі-Ланці: на берег викинулися сто китів

Викидання китів на берег назвали найбільшим

3 листопада 2020, 09:25 comments2033
Поділіться публікацією:

Близько сотні китів-пілотів викинулися на західний берег в Шрі-Ланці. Рятувальники і волонтери намагаються ліквідувати наслідки природного інциденту. Відзначається, що цей випадок — один з найбільших масових виходів морських мешканців на берег.

Екологічна катастрофа в Шрі-Ланці: на берег викинулися сто китів

У поліції Шрі-Ланки повідомила, що місцеві жителі допомагають зіштовхувати тварин в океан, однак їх весь час виносить на берег. Для порятунку китів довелося навіть задіяти флот.

Управління по захисту морського середовища Шрі-Ланки (MEPA), яке направило своїх співробітників для допомоги в рятувальній операції, заявило, що це найбільша окрема зграя китів, застрягла в   країні.

Людство не змогло розібратися в причинах такої поведінки китів. Вчені десятки років сушать голову над цим питанням, проте безрезультатно.

Як повідомляв портал "Коментарі", американець зняв біля берегів Каліфорнії рідкісне явище — світяться дельфінів. Подібний ефект виник через наявність у воді безлічі біолюмінісцентних мікроорганізмів. Фотограф відправився на каліфорнійський пляж Ньюпорт. Посеред ночі він бродив уздовж узбережжя кілька годин і йому, в результаті, пощастило. Дельфіни були там. Вони плавали в водах і складалося враження, ніби вони і самі сяють. В результаті хлопець зробив не тільки безліч знімків, але і не втримався, щоб зняти все на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини