Головна Новини Суспільство події "Думала, що помру": з'явилося відео, як ліванська наречена позує оператору в момент вибуху в Бейруті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Думала, що помру": з'явилося відео, як ліванська наречена позує оператору в момент вибуху в Бейруті

Американка Ісраа Себлані прилетіла на весілля в рідний Ліван і розповіла, що відбувалося в момент вибуху в Бейруті

6 серпня 2020, 13:50 comments1762
Поділіться публікацією:








"Думала, що помру": з'явилося відео, як ліванська наречена позує оператору в момент вибуху в Бейруті

Інтернет-користувачів сколихнуло весільне відео з Бейрута, на якому кадри з красунею-нареченою, яка позує, в мить змінює потужний вибух в порту. Відео опублікувало видання Global News.

У перші секунди ми бачимо щасливу дівчину в білій сукні, яка позує весільному оператору.  Але раптово лунає вибух, хвиля якого зносить все навколо, а люди біжать хто куди, намагаючись врятувати життя. Вже через пару секунд оператор направляє камеру на зруйновану вулицю, де також видно, як наречений намагається укрити дівчину від наслідків вибуху. За інформацією видання, пара не постраждала. Подружжя розповіло, що вони пережили в день весілля.

29-річна Ісраа Себлані, яка живе в США, прилетіла на батьківщину в Бейрут, щоб зіграти тут весілля з бізнесменом Ахмадом Субеі. Дівчина каже, що була щаслива в той день і не зрозуміла, що сталося в момент вибуху.

"Я думала, що помру. Мені так сумно через те, що трапилося з іншими людьми, через те, що трапилося з Ліваном. Коли я прийшла в себе і побачила шкоду, завдану Бейруту, єдине,  я сказала, це: слава Богу, що ми все ще живі", — каже наречена, яка разом з чоловіком незабаром полетить в США.

Раніше ми повідомляли, як змінився Бейрут, який накрили тонни завалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини