Головна Новини Суспільство події ДТП з Єфремовим: з'явилося рішення експертизи про осудність
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП з Єфремовим: з'явилося рішення експертизи про осудність

У ЗМІ з'явилася інформація про те, як актор Михайло Єфремов, який зізнався у вживанні наркотиків і алкоголю, проходив експертизу після смертельного ДТП

20 червня 2020, 20:24 comments2534
Поділіться публікацією:

Після смертельного ДТП російський актор Михайло Єфремов, якого застали за кермом в нетверезому вигляді, пройшов судово-психіатричну експертизу. Про це передають російські ЗМІ з посиланням на джерело.

ДТП з Єфремовим: з'явилося рішення експертизи про осудність

Повідомляється, що експертиза показала, що Єфремов осудний. Згідно з висновком експертизи, актор психічних відхилень не має. Проте повідомляється, що він зізнався у вживання алкоголю та наркотиків.

У ЗМІ також зазначають, що при проведенні експертизи актор перебував у депресивному стані. Але незважаючи на це Єфремов поводився ввічливо, коректно і у відповідності з ситуацією, усвідомлюючи все, що відбувається з ним.

Додамо, що адвокат Єфремова Ельман Пашаєв відмовився коментувати інформацію про експертизу свого підзахисного, аргументуючи це підпискою про нерозголошення.

Нагадаємо, на відео потрапив момент аварії з російським актором Михайлом Єфремовим, а також очевидці зняли розмову з п'яним артистом відразу після аварії.

Як повідомлялося раніше, сім'я Сергія Захарова, загиблого в ДТП з російським актором Михайлом Єфремовим, переглянула позицію щодо виплати грошової компенсації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини