Головна Новини Суспільство події Дружина депутата Миколаївської облради вистрілила собі в голову
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина депутата Миколаївської облради вистрілила собі в голову

Депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини

29 червня 2020, 12:01 comments2576
Поділіться публікацією:

Депутат Миколаївської обласної ради заявив в поліцію про самогубство дружини. Про це на сторінці в Facebook повідомили місцеві правоохоронці.

Дружина депутата Миколаївської облради вистрілила собі в голову

Згідно інформації, дружина депутата вистрілила собі у голову із травматичної зброї. Жінці було 33 роки. Вона померла на місці. Сам депутат у цей час перебував разом з нею в приміщенні. Поліція встановлює деталі події, на місці працює слідчо-оперативна група.

Попередньо, згідно з процедурою у подібних випадках, правоохоронці почали розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство.


Як повідомляв портал "Коментарі", один колишнього топ-менеджера телеканалу "Інтер", бізнесмена Сергія Старицького, який був знайдений мертвим у будинку екс-глави МЗС Леоніда Кожари, Володимир Костерін спростував версію про самогубство.

"Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Так як це неправда. Інформація надходить від експертів іншого роду, стріляли з 3-5 метрів", — написав Костерін у своєму Facebook.

Згідно з даними поліції, ввечері 21 лютого в с. Чайки Київської області в одному з будинків застрелився чоловік. При цьому господарі будинку знаходилися в інших кімнатах. Поліція розглядає самогубство в якості основної версії трагедії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини