Головна Новини Суспільство події Депутат під час суперечки вдарив жінку в обличчя (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат під час суперечки вдарив жінку в обличчя (ВІДЕО)

Степан Цмоканич з голим торсом посварився з жінкою на вулиці

7 серпня 2020, 14:48 comments1376
Поділіться публікацією:

Депутат Сколівського районної ради від фракції "Батьківщина" Степан Цмоканич вдарив жінку по обличчю. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Депутат під час суперечки вдарив жінку в обличчя (ВІДЕО)

За даними джерела, прес-служба Національної поліції у Львівській області підтвердила факт нападу. Постраждала вже написала заяву в поліцію, проте ЗМІ дізналися, ким є жінка. Їй призначили судово-медичну експертизу.

Сам інцидент стався у вівторок, четвертого серпня. На відео помітно, що чоловік (імовірно Степан Цмоканич) з голим торсом сперечається з жінкою, потім б'є її в обличчя, і вона падає на землю. Після інциденту депутат напав на очевидця, який знімав це все на відео.

На цей момент правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України (нанесення умисних легких тілесних ушкоджень). Якщо провину депутата доведуть, йому доведеться виплатити штраф у розмірі 850 гривень.


Як раніше повідомляли "Коментарі", на Закарпатті депутат на позашляховику влаштував смертельне ДТП. В результаті аварії молода людина отримала травми, несумісні з життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини