Головна Новини Суспільство події Чоловік погрожує підірвати гранату біля суду в Полтаві
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік погрожує підірвати гранату біля суду в Полтаві

Чоловік погрожує підірвати гранату, якщо його спробують затримати поліцейські

23 липня 2020, 11:09 comments1155
Поділіться публікацією:

У Полтаві чоловік погрожує підірвати гранату посеред вулиці. Снаряд він дістав поблизу Адміністративного суду, коли його спробували затримати правоохоронці. Про це повідомили в пресслужба полтавської поліції.

Чоловік погрожує підірвати гранату біля суду в Полтаві

Фото: ГУ НП в Полтавській області

Спецоперацію "Грім" розгорнули після спроби затримати підозрюваного у справі про викрадення автомобіля. На вулиці Остапа Вишні чоловік дістав снаряд і погрожує підірвати його, якщо до нього хтось наблизиться. Імовірно, це граната РГД-5.

Правоохоронці поки що не намагалися схопити підозрюваного силою. З ним ведуть переговори, чоловіка поліцейські просять здатися добровільно. На місце події виїхали сапери.

Полтавські поліцейські звернулися також до жителів міста.

"Ми просимо водіїв, а також всіх громадян бути зараз дуже обережними. Територію, де проходить спецоперація, краще обходити та об'їжджати стороною. Вам необхідно знаходитися якомога далі від епіцентру подій. Це потрібно для забезпечення вашої особистої безпеки", — відзначили в пресслужба поліції.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Луцьку напередодні терорист захопив автобус із заручниками. Звільнити людей вдалося лише через 12 годин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини