Головна Новини Суспільство події "Чи не гальмував, а лише збільшував швидкість": в Рівненській області місцевий депутат влаштував смертельне ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чи не гальмував, а лише збільшував швидкість": в Рівненській області місцевий депутат влаштував смертельне ДТП

Експертиза показала, що в крові підозрюваного вміст алкоголю перевищував допустиму норму в 10 разів

22 вересня 2020, 17:41
Поділіться публікацією:
















У Рівненській області сталося ДТП за участю народного обранця. Про це повідомляє ТСН.

"Чи не гальмував, а лише збільшував швидкість": в Рівненській області місцевий депутат влаштував смертельне ДТП

Фото: iStock

Відомо, що 59-річний депутат сільради на позашляховику фірми "Mercedes" цілеспрямовано збив скутер, на якому пересувалися двоє дівчат, жительки с. Миляш. В результаті ДТП 20-річна дівчина-водій загинула на місці, другу 15-річну потерпілу з множинними травмами доставили в медичний заклад. Зараз її життю нічого не загрожує.

"Ми їхали по дорозі, раптом нам на зустріч, на нашу смугу виїхав. За кермом сидів чоловік. Він сміявся і додав швидкості. Ми дали по гальмах, і він влетів прямо на нас", — згадує про те, що трапилося, Наташа.

Також вона стверджує, що від чоловіка сильно пахло алкоголем і він практично не тримався на ногах.

"Побачили, що він вилетів на "зустрічку", дівчата злякалися і хотіли його об'їхати, але він зачепив їх..." — розповідає очевидець ДТП Анатолій.

"Я почула глухий стукіт, потім крик, вискочила з двору і побачила, що кричить Наташа. Першій дівчині було вже неможливо допомогти, а друга вже втратила свідомість", — розповідає Наталя Герасимчук, яка першою прибігла на місце події.

Після ДТП жителі села ледь не влаштували самосуд над депутатом. За їх словами, до інциденту його неодноразово бачили за кермом п'яним. Тепер вони всерйоз переживають, щоб місцевий народний обранець не уникнув покарання.

У свою чергу, представники поліції переконують громадськість, що розслідування буде об'єктивним і ніякі зв'язки не допоможуть чоловікові.

"Відносно підозрюваного проведені всі слідчі дії. Підозру йому буде вручено в обласній прокуратурі через те, що він є депутатом", — розповідає заступник начальника поліції Рівненської області Олександр Панасюк.

Також відомо, що експертиза показала, що вміст алкоголю в крові депутата перевищував допустиму норму в 10 разів.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в ДТП в Київській області загинули мати і дочка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини