Головна Новини Суспільство події Більше 100 жителів Сенегалу заразилися невідомою хворобою (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 100 жителів Сенегалу заразилися невідомою хворобою (Відео)

У хворих спостерігаються висипання по всьому тілу

20 листопада 2020, 13:35
Поділіться публікацією:








Понад 100 жителів Сенегалу заразилися невідомою хворобою. Вони жаліються на один і той самий симптом — висипання на тілі. Уражені ділянки шкіри покрилися кіркою. Про це повідомило інтернет-видання Dacar Actu.

Більше 100 жителів Сенегалу заразилися невідомою хворобою (Відео)

Фото: УНІАН

Масове зараження відбулося на заході африканської країни. Як заразилися жителі — невідомо, але припускають, що джерело хвороби може знаходитися в морі. Всі хворі — рибалки, які напередодні ловили рибу між портовими містами Рюфіск і Мбур. Це місце розташовано поблизу столиці Дакара.

Всіх хворих одразу госпіталізували на територію стадіону в Рюфіску, де місцеві медпрацівники оглянуть постраждалих від невідомої хвороби.

Нагадаємо, що раніше в Південній Америці зафіксували смертельний вірус під назвою Чапаре. Він передається від людини до людини та викликає серйозну кровотечу.


Також сайт “Коментарі” наголошує, що ВООЗ помітила спалах ще одного вірусу, який продовжує вбивати людей — кору. У зв’язку з пандемією, вакцинація багатьох верств населення була упущена, тому випадки кору значно почастішали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини