Головна Новини Суспільство події Балуха ввели у медикаментозну кому
commentss НОВИНИ Всі новини

Балуха ввели у медикаментозну кому

Правоохоронці повідомляють, що поки не можуть допитати Володимира Балуха

11 вересня 2020, 14:27 comments1368
Поділіться публікацією:

Колишнього політв'язня Володимира Балуха ввели в медикаментозну кому. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на інформоване джерело в правоохоронних органах.

Балуха ввели у медикаментозну кому

Зокрема джерело розповіло, що правоохоронці не змогли опитати його в кому, через те, що лікарі ввели його в медикаментозну кому.

Нагадаємо, 8 вересня, Олег Сенцов повідомив, що невідомі побили колишнього політв'язня Володимира Балуха. Пригода сталася вночі, але його знайшли тільки вранці та доставили в лікарню. За словами Сенцова, спочатку було відомо, що у Балуха зламані рука і ключиця.

Пізніше нардеп "Євросолідарності" Ірина Геращенко повідомила, що стан Володимира Балуха стабільно важкий вже кілька діб, лікарі не дають жодних прогнозів. 9 вересня Балуха підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

На напад на Володимира Балуха відреагували в представництві глави держави Володимира Зеленського. Повідомляється, що в Офісі президента вкрай стурбовані подією і вимагають від Національної поліції швидкого і повного розслідування злочину. Зокрема, просять правоохоронців перевірити політичні мотиви нападу, всупереч тому, що зараз немає даних, які свідчили б про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини