Головна Новини Суспільство події Байден зламав ногу, граючи з собакою
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден зламав ногу, граючи з собакою

Через переломи Байдену доведеться носити спеціальне взуття

30 листопада 2020, 09:27 comments1081
Поділіться публікацією:

Обраний президент США отримав травму під час гри зі своїм собакою.

Байден зламав ногу, граючи з собакою

Президент Джо Байден

Агентство ABC News повідомляє, що медики діагностували у Байдена два переломи. Втім, на думку лікарів, вони є незначними. Президента обстежили за допомогою комп'ютерної томографії. Первинно у Байдена діагностували вивих щиколотки, однак повторне дослідження показало переломи стопи.

"Подальша комп'ютерна томографія підтвердила волосяні (невеликі) переломи бічних і проміжних клиновидних кісток Байдена, які знаходяться в середині стопи ", — повідомив лікар політика Кевін О'Коннор.

Передбачається, що деякий час американському лідерові доведеться провести в спеціальних ортопедичних черевиках. Журналісти вже пов'язали травму, яку політик отримав минулої суботи з солідним віком — Байдену 78 років.

Нагадаємо, демократ Джо Байден попередньо виграв президентську гонку в США, набравши 306 голосів виборців, коли Трамп отримав всього 232. Дональд Трамп зазначив, що, якщо колегія виборців, яка збереться 14 грудня офіційно підтвердить перемогу на виборах США Джо Байдена, він оголосить про своє рішення балотуватися на вибори через чотири роки. При чому, зробити відповідну заяву він збирається 20 січня, коли відбудеться інавгурація нового президента країни Джо Байдена. За даними джерела, багато чиновників враховують цю інформацію і намагаються зберегти з Дональдом Трампом хороші відносини, тим самим забезпечивши собі "місце за столом" у 2024 році. Однак, дану інформацію поки ні кампанія Трампа, ні Білий дім офіційно не підтверджують і не коментують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

30 листопада 2020, 18:57

Мне Кажется, что истинную информацию о Травме ноги, или другую проблему, долго скрывали. Возможно СОБЫТИЕ произошло 26/11 /- 3 дня.


Новини