Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа під Харковом: медики розповіли про стан курсанта, який вижив
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа під Харковом: медики розповіли про стан курсанта, який вижив

Курсант, який вижив, знаходиться у свідомості

26 вересня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

Після краху військово-транспортного літака АН-26 недалеко від міста Чугуїв Харківської області вижили 2 курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба. Сьогодні, 26 вересня, один з тих, що вижили курсантів помер. Другий — В'ячеслав Золочевський — постраждав менше за всіх інших і зараз знаходиться у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (ВМКЦ ПнР).

Авіакатастрофа під Харковом: медики розповіли про стан курсанта, який вижив

Провідний хірург Північного регіону ВМКЦ ПнР, підполковник медичної служби Сергій Шепілов розповів, що у курсанта кататравми, струс головного мозку, закрита травма грудної клітини, закрита травма живота, множинні забійно-рвані рани голови та інших частин тіла, а також термічний опік правого вуха і шиї першого ступеня. Медики також повідомляють, що хлопець у свідомості й до нього пустили маму. Стан здоров'я оцінюється, як середньої тяжкості.

Відомо, що В'ячеслав Золочевський народився у 2000 році в Харкові.

Також у Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що вже знайшли тіла всіх 25 загиблих у результаті авіакатастрофи.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський оголосив 26 вересня вдень жалоби через катастрофу військово-транспортного літака недалеко від міста Чугуїв Харківської області. Глава держави сьогодні підписав відповідний указ № 410/2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини