Головна Новини Суспільство події Арсен Аваков: "Ми перебуваємо в переговорному процесі. Прошу ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арсен Аваков: "Ми перебуваємо в переговорному процесі. Прошу ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію"

Міністр внутрішніх справ заявив, що з Максимом Плохим вже йде бесіда

21 липня 2020, 16:33 comments1939
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков попросив журналістів відійти подалі і не заважати в переговорному процесі. Про це він сказав на зустрічі з представниками ЗМІ.

Арсен Аваков: "Ми перебуваємо в переговорному процесі. Прошу ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію"

"Я б зараз попросив журналістів відійти трохи подалі. Ми вже вийшли на контакт з цією людиною, ведемо переговори, щоб якомога швидше це все завершити. Також прошу вас достовірно передавати факти з місця подій, щоб не нашкодити заручникам в автобусі. Треба розуміти, що треба говорити, а що — ні. Наприклад, цей "товариш" не лікувався у психіатричній лікарні, а ЗМІ цю інформацію підхопили і рознесли. Ми вже розмовляли з родичами, дружиною, друзями, всі хочемо, щоб ситуація завершилася мирним шляхом. У нас є спеціальна група, тут все професіонали", — сказав Аваков.

Як раніше повідомляли "Коментарі", зтало відомо що ще міг замінувати терорист Максим Плохий, який зараз тримає в заручниках 20 чоловік в центрі Луцька. У поліції говорять про те, що на автостанції біля Варшавського ринку виявили підозрілий предмет, який може виявитися вибухівкою. На місці працюють вибухотехніки і вирушила слідчо-оперативна група. Ппро словами прес-секретаря Волинської поліції, на автостанції знайшли частину системного блоку, який зараз оглядають. У місті — масова евакуація.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини