Головна Новини Суспільство події Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО)

У Києві учасникам акції проти Максима Степанова обіцяли заплатити

17 травня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

В Києві біля Верховної Ради 17 травня пройшов мітинг, де вимагали відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Про це передає кореспондент видання "Коментарі".

Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО)

Мітинг проти Степанова

Участь в акції взяли близько 50 осіб. Як повідомив журналіст, так званих учасників мітингу проти Степанова могли привезти на автобусах, що стоять неподалік.

Повідомляється, що біля автобусів стоять координатори, які роздають плакати і дають вказівки учасникам мітингу. Один з них розповів, що за участь у мітингу йому обіцяли 200 гривень.

Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО) - фото 2
Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО) - фото 3
Мітинг за відставку глави МОЗ Степанова був проплаченим (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, 14 травня до Верховної Ради надійшло подання прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. При цьому голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що причиною подання є незадовільні темпи вакцинації проти коронавірусу.

За словами Степанова, він не писав заяви, тому що високо оцінює досягнення МОЗ за час свого керівництва. Поміж іншого Максим Степанов зазначив, що розмови про його відставку і спроби зібрати потрібні підписи тривають мінімум півроку. При цьому і він, і його помічники продовжують активно працювати над тим, щоб боротися з коронавірусним захворюванням в Україні.

Раніше, як повідомляли ЗМІ, депутати провладної фракції "Слуга народу" заявили, що не звільнятимуть Максима Степанова, оскільки це ускладнить процес вакцинації проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини